[via.]

[via.]


cross-posted from my Tumblr blog: ferdifz.tumblr.com via IFTTT.
Originally posted on August 23, 2017 at 08:30PM. [Tumblr direct link]

Advertisements

My religious spirituality is my crutch, and I still choose to rely on my crutch thank you.And you do…

My religious spirituality is my crutch, and I still choose to rely on my crutch thank you.

And you do realize what happens when you kick the crutch that a person relies on, don’t you? A quick clue: the limp DOES NOT magically become fully healed when you kick down their crutch.

Just a game of analogies that maybe some of you might want to poke with.

Or not.

Whatev.

So forgive me when I say that I am of the opinion that most all militant antitheists that I have personally come across throughout my life…

…are assholes.

The amygdala handles both pain response, and emotional reaction to cognitively dissonant information.

Think about that.

The Oatmeal’s brilliant take on why shoving info into your dialectical opponent’s face is not always productive:

http://ift.tt/2pVfIlB

I’m feeling a bit bitey this evening. Forgive me that I don’t feel like conforming to the skeptical material logical scientific norm of the intellectual Internet community at this time.


cross-posted from my Tumblr blog: ferdifz.tumblr.com via IFTTT.
Originally posted on August 20, 2017 at 03:01AM. [Tumblr direct link]

The anti-socials have ruined social media. (And they insist on keeping it ruined.) (Militantly.)

The anti-socials have ruined social media.

(And they insist on keeping it ruined.) (Militantly.)


cross-posted from my Tumblr blog: ferdifz.tumblr.com via IFTTT.
Originally posted on August 19, 2017 at 07:03AM. [Tumblr direct link]

Via Twitter: https://twitter.com/MeatRattle/status/897630378881687553

Via Twitter: https://twitter.com/MeatRattle/status/897630378881687553


cross-posted from my Tumblr blog: ferdifz.tumblr.com via IFTTT.
Originally posted on August 17, 2017 at 01:49PM. [Tumblr direct link]

Kasus Apartemen Green di Jakarta yang memenjarakan tenant-nya

Ada yang nulis ini berkait kasus Apartemen Green:

“No one is saying you can’t go and write a review. Freedom of speech is not freedom from consequence. Things you put on the internet to attack a business have real-world consequences and that really resonated with the jury. You can’t go and burn someone’s house down and claim free speech.”

Well you know something? Sometimes revolutions require people to burn some houses down. And when apartments begin frickin’ *JAILING* tenants for protesting inadequate facilities then, well, let’s get angry.


Lu punya modal bukan berarti lu dewa. Konsumen tuh manusia, bukan tai. Lu jual ya kita juga beli. Cari makan sih cari makan, tapi kalo lu ngajak perang ya ayo perang.

Tai.


image

Oke gini deh, ketika terbakar dan emosi marah-marah banyak tindakan kita yang saling merugikan dan berdampak tidak diinginkan. Tentu ada baiknya bila semua pihak berkepala dingin. Setuju.

….DI LAIN PIHAK, jangan sampai kasus Apartemen Green ini menjadi remake episode RS Omni. Itu aja sih kalo gw. 

Ingat kasus Rumah Sakit Omni? Seorang ibu dipenjara karena memprotes pelayanan dari si rumah sakit swasta?

Aku sendiri terus terang akan menyayangkan, kalau kasus Apartemen Green ini menjadi semacam re-run RS Omni jilid II. Jangan lah.


Bonus links:


cross-posted from my Tumblr blog: ferdifz.tumblr.com via IFTTT.
Originally posted on August 07, 2017 at 09:40AM. [Tumblr direct link]

Kasus Apartemen Green di Jakarta yang memenjarakan tenant-nya

Ada yang nulis ini berkait kasus Apartemen Green:

“No one is saying you can’t go and write a review. Freedom of speech is not freedom from consequence. Things you put on the internet to attack a business have real-world consequences and that really resonated with the jury. You can’t go and burn someone’s house down and claim free speech.”

Well you know something? Sometimes revolutions require people to burn some houses down. And when apartments begin frickin’ *JAILING* tenants for protesting inadequate facilities then, well, let’s get angry.


Lu punya modal bukan berarti lu dewa. Konsumen tuh manusia, bukan tai. Lu jual ya kita juga beli. Cari makan sih cari makan, tapi kalo lu ngajak perang ya ayo perang.

Tai.


image

Oke gini deh, ketika terbakar dan emosi marah-marah banyak tindakan kita yang saling merugikan dan berdampak tidak diinginkan. Tentu ada baiknya bila semua pihak berkepala dingin. Setuju.

….DI LAIN PIHAK, jangan sampai kasus Apartemen Green ini menjadi remake episode RS Omni. Itu aja sih kalo gw. 

Ingat kasus Rumah Sakit Omni? Seorang ibu dipenjara karena memprotes pelayanan dari si rumah sakit swasta?

Aku sendiri terus terang akan menyayangkan, kalau kasus Apartemen Green ini menjadi semacam re-run RS Omni jilid II. Jangan lah.


Bonus links:


cross-posted from my Tumblr blog: ferdifz.tumblr.com via IFTTT.
Originally posted on August 07, 2017 at 09:40AM. [Tumblr direct link]

Kasus Apartemen Green di Jakarta yang memenjarakan tenant-nya

Ada yang nulis ini berkait kasus Apartemen Green:

“No one is saying you can’t go and write a review. Freedom of speech is not freedom from consequence. Things you put on the internet to attack a business have real-world consequences and that really resonated with the jury. You can’t go and burn someone’s house down and claim free speech.”

Well you know something? Sometimes revolutions require people to burn some houses down. And when apartments begin frickin’ *JAILING* tenants for protesting inadequate facilities then, well, let’s get angry.


Lu punya modal bukan berarti lu dewa. Konsumen tuh manusia, bukan tai. Lu jual ya kita juga beli. Cari makan sih cari makan, tapi kalo lu ngajak perang ya ayo perang.

Tai.


image

Oke gini deh, ketika terbakar dan emosi marah-marah banyak tindakan kita yang saling merugikan dan berdampak tidak diinginkan. Tentu ada baiknya bila semua pihak berkepala dingin. Setuju.

….DI LAIN PIHAK, jangan sampai kasus Apartemen Green ini menjadi remake episode RS Omni. Itu aja sih kalo gw. 

Ingat kasus Rumah Sakit Omni? Seorang ibu dipenjara karena memprotes pelayanan dari si rumah sakit swasta?

Aku sendiri terus terang akan menyayangkan, kalau kasus Apartemen Green ini menjadi semacam re-run RS Omni jilid II. Jangan lah.


Bonus links:


cross-posted from my Tumblr blog: ferdifz.tumblr.com via IFTTT.
Originally posted on August 07, 2017 at 09:40AM. [Tumblr direct link]

Kasus Apartemen Green di Jakarta yang memenjarakan tenant-nya

Ada yang nulis ini berkait kasus Apartemen Green:

“No one is saying you can’t go and write a review. Freedom of speech is not freedom from consequence. Things you put on the internet to attack a business have real-world consequences and that really resonated with the jury. You can’t go and burn someone’s house down and claim free speech.”

Well you know something? Sometimes revolutions require people to burn some houses down. And when apartments begin frickin’ *JAILING* tenants for protesting inadequate facilities then, well, let’s get angry.


Lu punya modal bukan berarti lu dewa. Konsumen tuh manusia, bukan tai. Lu jual ya kita juga beli. Cari makan sih cari makan, tapi kalo lu ngajak perang ya ayo perang.

Tai.


image

Oke gini deh, ketika terbakar dan emosi marah-marah banyak tindakan kita yang saling merugikan dan berdampak tidak diinginkan. Tentu ada baiknya bila semua pihak berkepala dingin. Setuju.

….DI LAIN PIHAK, jangan sampai kasus Apartemen Green ini menjadi remake episode RS Omni. Itu aja sih kalo gw. 

Ingat kasus Rumah Sakit Omni? Seorang ibu dipenjara karena memprotes pelayanan dari si rumah sakit swasta?

Aku sendiri terus terang akan menyayangkan, kalau kasus Apartemen Green ini menjadi semacam re-run RS Omni jilid II. Jangan lah.


Bonus links:


cross-posted from my Tumblr blog: ferdifz.tumblr.com via IFTTT.
Originally posted on August 07, 2017 at 09:40AM. [Tumblr direct link]